Beauty by us AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Som ni vet skriver jag vanligtvis om det här med accesoarer här i bloggen, men jag vet att ni är många som har bett mig om tips när det kommer till frisörsalonger i Vasastan med omnejd, och jag tänkte därför tipsa er om den salong som jag vänder mig till, nämligen Beauty by us AB. Detta företag fick jag som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänder sig till detta företag när det kommer till hennes hår. Jag har länge letat efter en frisörsalong som jag kan känna mig bekväm med, men tyvärr har jag tidigare endast anlitat företag som inte kunnat hjälpa mig med det som jag behöver. Jag har inte på många år känt att jag blivit nöjd med den klippning som jag fått hjälp med hos olika frisörer, och därför är jag otroligt glad över att jag hittat Beauty by us AB, som verkligen kunnat hjälpa mig. Personalen hos Beauty by us AB är otroligt duktiga på kundservice, vilket var otroligt skönt och uppskattat från min sida, eftersom jag tack vare detta kunde känna mig otroligt trygg och säker med mitt val av företag. De var noggranna med att skapa en god relation till mig som kund, då de ville att jag skulle kunna bli så nöjd som möjligt med mitt hår och den hjälp som Beauty by us AB gav mig.

Frisören som klippte mitt hår var otroligt duktig och erfaren inom det här med hår och klippning, och arbetade med mina egna önskemål och behov för att ge mig det resultat som jag ville ha. Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är verkligen vad som präglar Beauty by us AB som företag, och jag blev verkligen så otroligt nöjd med resultatet som jag fick. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Vasastan med omnejd att vända er till Beauty by us AB. 

Du gillar kanske också...